Aktualitātes

Vides akadēmija aicina pievienoties vidusskolēnus

Ja tu esi mērķtiecīgs jaunietis, kam interesē daba un rūp apkārtējā vide, Tev patīk radoši un aktīvi pavadīt brīvo laiku – tad pievienojies “Vides akadēmijas” kursantiem!
”Vides akadēmijā” var piedalīties visi Latvijas vidusskolu 10.—12. klašu skolēni, kuri padziļināti interesējas par vides zinātni un vides aizsardzības jautājumiem. Katru gadu akadēmijas vieslektoru un apakštematu saraksts ir atšķirīgs, jo vides zinātne ir dinamiska zinātne, kurā jaunumi un atklājumi ir ikdiena.
Nodarbības notiek reizi mēnesī no septembra līdz maijam, sestdienās no plkst. 11:00 – 15:00 Latvijas Universitātes Dabas mājā. Nodarbības ir bez maksas!
Piedaloties Vides akadēmijas aktivitātēs, demonstrējot savas zināšanas un prasmes par apgūtajām vides tēmām, dalībnieki krāj punktus. Mācību gada trīs labāko rezultātu īpašnieki iegūs iespēju studēt bakalaura studiju programmā LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē bez maksas.
Sīkāku informāciju par Vides akadēmiju var atrast mājaslapā: https://www.geo.lu.lv/gribu-studet-gzzf/toposajiem-studentiem/vides-akademija/ , kā arī Vides akadēmijas Facebook lapā.