Ēdienkarte
Ēdienkarte 2025. gada 3.–7. februārim (pamata)
Ēdienkarte 2025. gada 3.–7. februārim (bezglutēna)
Ēdienkarte 2025. gada 3.–7. februārim (bezlaktozes)
Ēdienkarte 2025. gada 3.–7. februārim (veģetārā)
Pusdienošanas laiki
1. galds | 2. galds | 3. galds | 4. galds | 5. galds | 6. galds | 7. galds | 8. galds | 9. galds | 10. galds | |
10.20 | ||||||||||
10.40 | ||||||||||
11.20 | 4.c | 4.d | 4.d | 5.b | 5.d | 5.a | 5.c | 6.b | 4.a | 4.b |
11.40 | ||||||||||
12.20 | 7.b | 7.a | 7.c | 6.d | 8.a | 8.d | 8.b | 7.d | 6.a | 6.c |
12.40 | ||||||||||
13.20 | 9.b | 9.c | 9.d | 10.a | 10.bc | 11.a | 11.b/c | 12.a | 12.b/c | |
13.40 |
Ēdienkartē norādīto iespējamo ēdiena sastāvdaļu (alergēnu) kodi
A01 Graudaugi, kas satur lipekli (glutēnu)
A02 Vēžveidīgie un to produkti
A03 Olas un to produkti
A04 Zivis un to produkti
A05 Zemesrieksti un to produkti
A06 Sojas pupas un to produkti
A07 Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
A08 Rieksti
A09 Selerijas un to produkti
A10 Sinepes un to produkti
A11 Sezama sēklas un to produkti
A12 Sēra dioksīds un sulfīti
A13 Lupīna un tās produkti
A14 Gliemji un to produkti