Aktualitātes

MOT klases vakars

12.04.2023. mūsu skolas 6.d, 7.-9. klašu skolēniem bija pirmreizēja, fantastiska iespēja piedalīties MOT klases vakarā, kuru organizēja mūsu MOT uzņēmīgie, atraktīvie treneri – Kristīne, Līga, Linda, Anna, Dace, Kaspars (domās).
Ienākot zālē, katram apmeklētājam bija jāparakstās kopīgajā …

Jauniešiem, kuri apmeklēja šo pasākumu, bija iespēja līdzdarboties dažādās MOT aktivitātēs, cienāties ar Narversen sponsorētajiem našķiem, kopīgi dejot DJ Sīmaņa vadībā un, galvenais, satikties un  ieklausīties divās MOT vēstnesēs – Mārā Slejā (modele un raidījuma vadītāja), Lindā Ābelē (kikboksa un boksa skolas “Rīga”vadītāja, divkārtēja Pasaules čempione kikboksā), kuras dalījās ar savu pieredzi un motivēja jauniešus savā dzīvē nenokārt degunus, atrast sevī spēku turpināt iesākto, būt pašam un …

Pasākuma laika notika konkursi par oriģinālāko deju soli, oriģinālāko sēžamo, kuru noslēgumā jaunieši saņēma Narvesen un Swedbank sagādātās pārsteiguma balviņas.

Treneru atziņas pēc pasākuma bija šādas.

Kristīne

Tas bija superīgi! Esmu lepna par jauniešu degsmi, pozitīvismu un draudzīgumu! Mums visiem kopā tas izdevās – būt drosmīgiem un darīta jaunas lietas!

Anna

Galvenā atziņa – redzot, ka jaunieši dejo “Cūkas driķos”, dzied līdzi “Dzērvenīte” un “Zemenes”, ir skaidrs viens, ar mūsu jauniešiem VISS IR KĀRTĪBĀ!

Līga

Šī bija drosmīga (traka) ideja. Neviens nebija drošs, vai izdosies un kāds būs iznākums. Tāpēc īpašs prieks bija redzēt tik daudz jauniešu, kuri bija klātesoši, darbojās, iesaistījās un izbaudīja pasākumu. Kopā mums izdevās! Drosmīgajiem pieder pasaule!

Dace

Patiesi no sirds priecājos par jauniešu atvērtību dejām, interesi uzklausot vēstneses. Sadarbību vienam ar otru. Mums ir superīgi jaunieši! Man ir prieks, ka jūs pazīstu!

Linda

Man deva enerģiju visu klašu vienotības spēks, tas bija tāds maģisks brīdis. Ticu, ka visi no pasākuma aizgāja uzlādēti ar pozitīvām emocijām, degsmi un enerģiju. Šajos jauniešos, noteikti, iekšā ir MOT!

Rīgas 6. vidusskolas MOT koordinatore Inga Skuja