Sākumskola

2.a klase videoklipā “Zvaigžņu bērni”

Ar savu trešo singlu “Zvaigžņu bērni” sadarbībā ar lielisko Kristīni Šomasi, no gaidāmā debijas albuma, nāk klajā Lauris Bankevics.

“Zeme ir vienīgais debess ķermenis visumā, kur eksistē saprātīgas būtnes, bet dažreiz ir tā, ka mums cilvēkiem pašsaprotamas lietas patīk sarežģīt, meklējot patiesību kaut kur “zvaigznēs”. Mūsu dziesmā “Zvaigžņu bērni” un video, mēs Jums vēlamies ar Kristīni pastāstīt to, ka bērni ir mūsu dvēseles spogulis, kas mums pieaugušajiem māca un atgādina par to, kas ir mīļums un mīlestība, un par to, ir arī gaidāmie svētki”: teic Lauris Bankevics.

“Man dzīvē patīk jauni izaicinājumi, kā arī jaunas pieredzes. Ierakstot dziesmu studijā ar Lauri, mums abiem bija skaidrs, ka video vēlamies filmēt ar bērniem. Jo bērnos mīt tā nesamākslotā mīlestība, par brīnumiem, ko mēs pieaugušie redzam mirdzam viņu acīs. Es tik ļoti vēlētos, lai šajā ikdienas steigā arī mēs pieaugušie sevī atveram to brīnumu, kas ir katra bērna sirdī, tā vienkāršība un patiesums. Pieaugušiem cilvēkiem ir grūti saprast šo brīnumu, bet tas ir skaisti, ka mazie cilvēciņi var mūs iedvesmot, un likt aizdomāties par tādām lietām. Kas gan var būt svarīgāks par to, ka mēs visi varam būt kopā un svinēt svētkus, jo mēs visi esam Zvaigžņu bērni”: teic Kristīne Šomase.

Liels paldies Rīgas 6. vidusskolas sākumskolas 2.a klasei, skolotājai Rendijai Baranovskai – Šaplakai, skolēniem un bērnu vecākiem par uzticību video filmēšanā.