Aktualitātes

Skolu atbalsta akcija Ukrainai “Skolas par uzvaru” + FOTO

Tuvojas otrā gada beigas kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, tāpēc tagad ir laiks, kad mums, Latvijas skolām, ir jāsadodas rokās un kopā jātiecas uz uzvaru un jāpalīdz Ukrainas aizstāvjiem, kuri pirms kara bijā kāda Ukrainas skolēna skolotāji, ārsti, tēvi, brāļi vai vectēvi.

Aicinām piedalīties Latvijas skolu atbalsta akcijā Ukrainai “Skolas par uzvaru” un līdz 15. februārim skolā vākt ziedojumus tādām Ukrainas vienībām kā Azov, Legion-V un Karpatskij Sič, kur plecu pie pleca ar Ukrainas karavīriem atrodas medmāsa no Latvijas – Sarmīte Cīrule.

1.–3. klašu skolēniem atnestās lietas jānes klases audzinātājai, savukārt 4.–12. klašu skolēniem, skolotājiem, darbiniekiem atnestās lietas jānes uz 101. kabinetu pie skolotāja Mārtiņa Ezeriņa, kurš ar skolas pašpārvaldi un čaklajiem palīgiem sašķiros, sakārtos saziedotās lietas kastēs un pēc 15. februāra nogādās biedrībā “Tavi draugi” Ventspils iela 50. Saziedotais tiks nogādāts uz dienvidu un austrumu fronti Ukrainā.

Sūtīsim spēku un siltumu! Kopā mēs varam daudz!

One thought on “Skolu atbalsta akcija Ukrainai “Skolas par uzvaru” + FOTO

  • Kā Ukrainas teritorijas biežs viesis, varu teikt, ka aktuālas ir SAULES PANEĻU POWERBANK. Tādas vedu regulāri, jo bieži, apšaudot kritisko infrastruktūru, nav elektrības

Comments are closed.