Photo by Eva Bronzini on Pexels.com
AktualitātesSākumskola

1.a klase konkursā “Mana pūķu ģimene”

Lietuvā Pakrojas muižā gaismas iededzis šīs ziemas lielākais festivāls – “ĀZIJAS LIELĀS LATERNAS. Pūķi, mīti un leģendas”. Tas pārsteidz un iepriecina ne tikai ar milzu gaismas skulptūrām, bet arī ar īpašu svētku atmosfēru. Festivāla centrālās kompozīcijas ir gaismas pūķi un mītiski briesmoņi, kas nes laimi un aizsargā, kustīgā lauva, kas pasargā pret ļaunajiem gariem, 25 metrus garš un 5 metrus augsts jūras briesmonis krokodils Vans, kas izaicinās drosmi, un vēl dzērves, fēniksi, pandas un izgaismota Ziemassvētku pilsētiņa. 

Mūsu 1.a klases bērni piedalās zīmējumu konkursā “Mana pūķu ģimene” un no sirds cer laimēt biļetes uz gaismas festivālu Pakrojas muižā visai klasei!  

Bērniem bija jāuzzīmē visu savu ģimeni kā pūķus, neaizmirstot arī par četrkājainajiem ģimenes locekļiem.Konkursā iesūtīti gandrīz 190 brīnišķīgi darbi. Zīmējumi publicēti Pakrojas muižas Facebook kontā, kur notiek publiskais balsojums par tīkamākajiem zīmējumiem. Uzvarētāji tiks noteikti pēc lielākā “patīk” atzīmju skaita.  

Balsošana ilgs līdz 7. decembra plkst. 18.00.

Iespējams, arī Jums iepatīkas kāds no mūsu bērnu zīmējumiem! Nobalsojiet!

Balsošana ir sākusieshttps://www.facebook.com/photo/?fbid=194624689805193&set=pcb.194629369804725